Ifbb.lv » JAUNUMI
10/10/2015 
Piecpadsmitgadīgā rīdziniece, talantīgā un titulētā pasaules mēroga fitnesa zvaigzne Vanesa Belova kļūst par lielākā turnīra Olympia Amateur 2015 čempioni!
  Otrdien mājup no Čehijas galvaspilsētas Prāgas atgriezās Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas izlase, kas no 2. līdz 4. oktobrim piedalījās IFBB Olympia Amateur Europe turnīrā bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā un mens physique.
Olympia Amateur Europe turnīrs IFBB (Starptautiskā Bodibildinga un fitnesa federācija) versijā tradicionāli notiek Prāgas Tipsport Arēnā ceturto gadu pēc kārtas. Sacensības šogad pulcēja vairāk kā 300 amatierus un 60 profesionālos sportistus no 35 valstīm. Interesentu skaits zālē pārsniedza 5000 skatītājus, vienlaikus notika vērienīga Expo izstāde.

Vislielāko sensāciju Latvijas komandas sastāvā, kā arī Olympia turnīra ietvaros sagādāja piecpadsmitgadīgā Latvijas fitnesa sporta veida juniore, trīskārtējā IFBB Pasaules čempione fitnesā jauniešiem, Eiropas spēļu Baku fināliste, kā arī nesenā Arnold Classic 2015 turnīra  vicečempione Vanesa Belova.

Vanesa startēja pieaugušo konkurencē un, ļoti sīvā konkurencē, titulētu un pieredzējušu sportistu vidū, uzrādīja fantastisku rezultātu, izcīnot 1. vietu un zelta godalgu kategorijā fitness virs 163cm. Vanesa nodemonstrēja ļoti oriģinālu, sarežģītu un krāšņu fitnesa izvēles programmu, ierindojoties pēc punktiem pirmajā vietā, kā arī ķermeņa raundā izcēlās ar eleganci un tikai viņai piemītošo īpašo skatuves imidžu, kas Latvijas sportisti vienmēr izcēļ pārējo dalībnieču vidū. Sudraba godalga sportistei no Ukrainas Oksanai Orobets, bronza slovākietei - Tatjanai Kožukovai.

Otra Latvijas fitnesa veida sportiste, 2014.gada Arnold Classic vicečempione Marina Zvančuka šajās sacensībās ierindojās sestajā vietā.
 
Ne mazāk pārsteidzošs un patīkams bija godalgu sadalījums bikini fitnesa sporta veida kategorijās. 2015.gada Arnold Classic turnīra vicečempione, talantīgā un šarmantā Latvijas sportiste Aleksandra Mikucka izcīnīja sudraba godalgu un Olympia Amateur Europe turnīra vicečempiones titulu Prāgā! Aleksandra startēja kategorijā bikini fitness līdz 166cm kopā ar 17 titulētām sportistēm no Slovākijas, Krievijas, Ukrainas, Polijas, Norvēģijas, Francijas, Čīles utt.

Latvijas čempione Veronika Seržante ņēma dalību kategorijā bikini fitness +172cm un piecpadsmit sportistu konkurencē uzrādīja finālā augsto 5.vietu!

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija apsveic Latvijas izlasi ar veiksmīgo un rezultatīvo uzstāšanos Prāgā, un ar optimismu gatavojas IFBB Latvijas kausam „Rīgas Pērle 2015”, kas notiks 25.oktobrī Rīgā, Studio69 koncerta zālē!

Materiālu sagatavoja
Kristīne Vederņikova
Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente
IFBB Starptautiskās kategorijas tiesnese
PARTNERI UN ATBALSTĪTĀJI
Latvijas Bodibildinga, Fitnesa un Bodifitnesa Federācija
Copyright © 2010 LBFBF
e-pasts: ifbb@ifbb.lv
Izstrādāts - Esteriol design & development