Ifbb.lv » JAUNUMI
3/10/2023 
Svinīgi noslēdzies IFBB Starptautiskais turnīrs fitnesa sporta veidos “Rīgas Pērle 2023” ar Latvijas sportistu dubultuzvaru absolūtajā vērtējumā.
Pagājušo svētdien Rīgā norisinājās IFBB Starptautiskais kauss fitnesa sporta veidos “Rīgas Pērle”. Turnīru organizēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija, tās prezidentes Kristīnes Vederņikovas vadībā. Pasākumu finansiāli atbalstīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Nozīmīgākās rudens sezonas sacensības fitnesa sporta veidos norisinājās “ATTA Centrā”, kurās Latvijas sportisti kopumā tika pie 17 godalgām, ieskaitot divas absolūtās uzvaras bikini un fit model kategorijā.

“Rīgas Pērle” pulcēja sportistus dažādās sieviešu un vīriešu sporta veidu disciplīnās junioriem un pieaugušajiem: bikini, bodifitness, bodibildings, men`s physique, fit model, wellness un citās. Sacensībās piedalījās sportisti no Somijas, Čehijas, Zviedrijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Titulētākās sieviešu sporta veidu pārstāves demonstrēja teicamas ķermeņa formas, sievišķību un grāciju. Izsmalcināti peldkostīmi, elegantas vakarkleitas, īpašie, neatkārtojamie skatuves stili un pasniegšanas māksla uz skatuves, viss kopumā izcēla dalībnieču dabisko skaistumu un pievilcīgās ķermeņa formas.Fascinējoša skatuve, skaistas trofejas un medaļas, profesionāla organizācija, TV tiešraides nodrošināšana – visas šīs sastāvdaļas padarīja pasākumu par īstu spēka un skaistuma šovu.

Apsveicam Latvijas sportistus ar augstiem rezultātiem sacensībās. Sešas zelta godalgas Latvijas izlases pūrā un divas uzvaras absolūtajā vērtējumā Liānai Miļevskai (bikini) un Regīnai Mandrikai (fit model).
PARTNERI UN ATBALSTĪTĀJI
Latvijas Bodibildinga, Fitnesa un Bodifitnesa Federācija
Copyright © 2010 LBFBF
e-pasts: ifbb@ifbb.lv
Izstrādāts - Esteriol design & development